Agnieszka Gostomska
Facility and Administration Manager,
Polpharma Biologics
Facility and Administration Manager,
Polpharma Biologics
Facility and Administration Manager
w Polpharma Biologics SA
Doświadczona i dynamiczna facility managerka z ponad siedmioletnim stażem w zarządzaniu zróżnicowanymi obiektami. Posiada kwalifikacje oraz szeroką wiedzę na temat zarządzania nieruchomościami, optymalizacji procesów operacyjnych oraz zapewniania wysokiego standardu usług. Swoją uwagę skupia na ciągłym doskonaleniu umiejętności utrzymywania trwałych relacji biznesowych, budowaniu silnych zespołów, efektywnym zarządzaniu projektami oraz dążeniem do doskonałości operacyjnej.
Zapewnienie oferty żywieniowej dla pracowników stanowi jedno z podstawowych zadań facility managera lub innej osoby pełniącej podobne obowiązki. W związku z tym, że rynek usług cateringowych jest konkurencyjny, to zadanie nie powinno przysparzać nam kłopotów.
Nic bardziej mylnego. Zarówno białe, jak i niebieskie kołnierzyki nierzadko charakteryzują zróżnicowane potrzeby i upodobania, które koniecznie należy wziąć pod uwagę. Ponadto chcielibyśmy, aby usługa cateringowa była ekologiczna, ekonomiczna i –rzecz jasna – profesjonalna. A zatem czym należy się kierować podczas dokonywania jej wyboru?